Які вітаміни потрібні спортсменам?


Які вітаміни потрібні спортсменам?

У сучасному світі існують інноваційні способи, щоб відновити та підтримати енергію, покращити продуктивність м'язів та швидко отримати необхідні поживні речовини у важкі моменти змагань.

Вітаміни є дуже важливими для підтримки імунітету спортсменів. Адже імунна система потребує їх, а також мінералів, щоб захистити організм від захворювань. Високі тренувальні навантаження послаблюють імунну систему.

SiS Vitamin C

Це важливий водорозчинний вітамін, який підтримує імунну систему, знижує втому та сприяє одужанню. Вітамін С від SiS рекомендується приймати по 1 таблетці на добу. До складу добавки входить денна доза вітаміну С, цитрусові біофлавоноїди та порошок шипшини. Вітамін для імунітету пропонує цільове рішення, розроблене для людей, які ведуть активний спосіб життя.

60 таблеток в упаковці.

SiS Vitamin D3

Вітамін D3 — важлива жиророзчинна добавка, яка потрібна спортсменам у період міжсезоння. Давно відомо, що вітамін D є важливим для здоров'я кісток. Однак зовсім недавно було доведено, що регулярне вживання вітаміну D корисне для здоров'я серцево-судинної системи, м'язової функції та імунного статусу. Vitamin D3 від SiS рекомендовано вживати по 1 таблетці на день.

Упаковка: 90 таблеток із вмістом 5000 МО вітаміну D3 в 1 таблетці.

Як вибрати вітамінні комплекси для спортсменів

Спортсменам важливо використовувати додаткові компоненти у вигляді мультивітамінних комплексів. Для досягнення найкращих результатів варто приймати мультивітаміни SiS. Вони захистять організм та імунітет у період серйозних навантажень. Радимо звернути увагу на такі мультикомплекси.

SiS Performance Multivitamin

Мультикомплекс, який містить 21 корисний компонент. До складу входять:

  1. вітаміни: А, B6, В12, B2, C, E, К, D;
  2. тіамін, ніацин, біотин;
  3. мікроелементи: Fe, Cu, Zn, Cr, Se, Ca, Mg;
  4. пантотенова та фолієва кислота

Комплекс дозволить підвищити ефективність та покращити самопочуття. 90 пігулок в упаковці.

SiS Immune

Шипучі таблетки зі смаком апельсина, які містять комплекс вітамінів для покращення імунітету. До складу входить вітамін С та B2, натрій та залізо. Такий мультикомплекс дозволить підтримати організм після інтенсивного тренування чи змагання.

Пийте 1 шипучу таблетку SiS Immune Tablets Orange на день відразу після тренування, розчинивши її в 500 мл води.

Упаковка: 20 шипучих таблеток. Смак: апельсин.

SiS Daily Multivitamin

Мультикомплекс для тріатлетів, бігунів та велосипедистів, який містить корисні компоненти. Серед них, вітаміни А, D, Е, С, рибофлавін, тіамін та ніацин. Вони знижують відчуття втоми, підтримують імунітет та сприяють здоровому функціонуванню організму.

60 таблеток в упаковці.

Функціональні біодобавки

SiS CLA

Кон'югована лінолева кислота — це комплекс ізомерів Omega-6. Добавка унікальна тим, що сприяє втраті ваги та зміцнює м'язи. Добавку рекомендується приймати бодібілдерам і для схуднення.

90 капсул в упаковці. Рекомендується пити по 2 таблетки 2 рази на день, за 30 хвилин до тренування.

SiS Super Strength Omega 3

Спеціально розроблена добавка для забезпечення оптимального рівня ЕПК та ДГК. Рекомендовано вживати одну таблетку 2 рази на день під час їжі.

90 таблеток без смаку (45 порцій).

SiS BCAA

Незамінні амінокислоти для спортсменів, які допомагають відновленню м'язів та підтримують їх нарощування. BCAA Science in Sport складаються з трьох амінокислот: валін, лейцин та ізолейцин. Ці амінокислоти активують синтез білка та створюють нові м'язові волокна. Для досягнення максимального ефекту варто вживати 2 таблетки 2 рази на день.

120 таблеток (60 порцій).

SiS Beta Alanine

Бета-аланін — амінокислота, створена для вироблення енергії під час інтенсивних навантажень. Добавка стимулює вироблення карнозину, який допомагає здолати перевтому та ефективно тренуватися. Для відчуття позитивного ефекту рекомендується пити по 2 таблетки 2 рази на день за 30 хвилин до тренування.

Упаковка: 90 таблеток.

SiS Collagen + Capsules

Дозволяє підтримувати в тонусі кістки, суглоби та зв'язки. Добавка допомагає спортсменам під час реабілітації та періоду базової підготовки. Колаген захищає організм від травм та запалень під час інтенсивного навантаження. Рекомендована доза — 2 капсули на день.

60 капсул в упаковці.

SiS Creatine

Рекомендовано приймати щодня. Адже його регулярне вживання, особливо після високоінтенсивних навантажень, збільшує працездатність. Вживати добавку потрібно 1-2 рази на день з їжею: спочатку 20 г протягом 5 днів, потім 3-5 г на день.

Важливо пам'ятати! Спочатку перед вживанням добавок слід проконсультуватися з лікарем та здати додаткові аналізи. Лікар точно визначить, які добавки краще призначити, в якому дозуванні та скільки часу їх пити.

Посилання на джерело.

| Контакти
068 5926896