Очікується

Гель SiS Turbo+

advantage

Зроблено в Англії

Шалена енергія за 5 хвилин

advantage

Не містить допінг

SiS Turbo+ gel – новинка у спортивному харчуванні велосипедистів та бігунів, створена спеціально для тренувань у приміщенні. Містить ментол з охолоджувальним ефектом, що полегшує дихання. Завдяки спеціальним компонентам гель Турбо підвищує продуктивність та знімає втому під час високоінтенсивних інтервалів.

Склад SiS Turbo gel

  • 22 г вуглеводів;
  • 0,01 % ментолу;
  • 150 мг кофеїну;
  • 1,5 г бета-аланіну;
  • 1,5 г L-карнітину;
  • фолієва кислота;
  • вітаміни B6 і B12.

Як працюють компоменти гелю?

Це спортивне харчування для витривалості під час тренування на велостанку або біговій доріжці підвищує продуктивність велосипедистів чи бігунів на 5% завдяки зниженню сприйняття теплового стресу.

  1. Ментол в SiS Turbo+ gel має охолоджуючий ефект.
  2. Вуглеводи покривають енерговитрати.
  3. Кофеїн підвищує працездатність завдяки стимулюванню ЦНС.
  4. Бета-аланін та L-карнітин покращують буферизацію м'язів в умовах швидконаростаючого накопичення лактату та підвищення кислотності м'язів під час високоінтенсивних зусиль.

Коли вживати енергетичний гель SiS Turbo

Продукт варто використовувати за 30-60 хвилин до тренування. Ми рекомендуємо спортивні гелі SiS для інтенсивних тренувань у закритому приміщенні, інтервальних, швидкісно-силових навантажень, а також для онлайн-перегонів Zwift.

Не забувайте про гідратацію, в цьому вам допоможе ізотонік SiS Hydro.

Гелі Science in Sport Turbo протестовані в рамках програми Informed Sport.


Знято з виробництва 98 грн


| Контакти
099 5650065

ВТОМИВСЯ КУПУВАТИ САМ СОБІ ХАРЧУВАННЯ?

Це може робити твій клуб або ж твоя федерація, oзнайомся з умовами, та відправляй це посилання тренеру
  • Доступ до унікальних товарів для про атлетів Elite Range 🏃
  • Безкоштовні пробні товари 🆓
  • Передзамовлення під ваші потреби 📦
  • Безготівкова оплата 💸
  • Відповідні документи та допінг фрі-сертифікати️ 📑
Дізнатись більше
Наші партнери
Cover of book 'Sport nutrition'.